Filmovi Sa Prevodom

Filmovi Sa Prevodom U Svako Doba Dana
NADOPUNJENO Listopad 2014

Gledanje Online Filmova bez preuzimanja se zove film streaming.
Dakle, ako se jos uvijek oklijevate oko gledanja filmova na internetu, evo nekih najcescih prednosti i mana:
Prvo najocitija stvar je da cete ustedjeti vrijeme na skidanje filmova i potraga za titlom, druga dobra prednost je instant, samo trebate odluciti koji film cete gledati i kliknete na pley, jedan od vecih minusa u proslosti je bila kvaliteta filmova, ali sada je streaming na dobrom putu da se izjednaci s preuzimanjem, i puno vise mjesta sada nudi filmove sa prevodom u HD kvaliteti. Drugi nedostatak moze biti internet brzina, za HD filmove sa prevodom potrebno je imati vise od 1 Mbps, a ponekad i puno vece brzine od 2 Mbps, ali se jos uvijek mogu gledati filmovi sa prevodom nesto slabije kvalitete, bez ikakvih problema.

Sve popularniji filmovi sa prevodom stizu u nase domove putem interneta.
Iako je tesko pronaci neku dobru web stranicu sa besplatnim filmovima u dobroj kvaliteti i sinhroniziranim prevodom a ujedno sa sto manje reklama i dosadnih popapova.
Zato cu ovdje izabrati najkvalitetnije stranice po mome izboru gdje se mogu gledati filmovi sa prevodom u svako doba dana i noci.
Vama ostavljam izbor da posjetite izabrane linkove i sami odlucite koje stranice sa besplatnim filmovima su bolje, brzina ucitavanja filmova, kvaliteta filmova, sinhronizacija prevoda u filmu, zasicenost reklamama itd.

U nastavku cete vidjeti 10 stranica gdje se postavljaju filmovi sa prevodom, a svaka stranica sa besplatnim filmovima se rangira po svom izgledu (i dizajn), kvaliteta slike i zvuka, kolicina filmova u web bazi podataka, koliko novih filmova stranica ima (koliko cesto se obnavlja), i koliko puno dosadnih oglasa ima.

Evo primjer jednog filma sa prevodom kako to izglda i pler koji sam nekada koristio na svojoj stranici.



Pink Horror




Pregled najboljih web stranica gdje se mogu gledati filmovi sa prevodom besplatno bez placanja i potrebne registracije.

Filmovita.com - Jedna ali ne i toliko kvalitetna stranica sa filmovima koja dnevno dodaje jedan do dva filma sa prevodom ubacenim u film. Jednostavna za gledanje filmova i vrlo posjecena stranica.
Trenutno nije prepuna oglasa kao neke ali i nema neki stil.



Ubioskop.com - Jedna od starijih filmskih stranica na kojoj jos uvijek mozete pogledati novije filmove sa prevodom iako ne tako posjecena. Svakako je posjetite sigurno ce te naci neki fil za sebe. Nema previse dosadnih oglasa jedino morate znati pokrenuti javu ali ima instrukcije na stranici kako se gledaju filmovi.













0filmovi.net - Jos jedna starija stranica sa filmovima koja nudi filmove online. Jedina zamjerka je sto se stranica slabo dopunjuje i vecina filmova nije u funkciji. Vjerujem da postoji i koji film za pogledati barem ovi noviji. Nekoliko dosadnih oglasa i to je sve stil stranice je vrlo cist jednostavnost pregleda filmova po zelji.













Invazija.com - Stranica sa filmovima i serijama iako se dosta rijetko obnavlja ali sigurno mozete naci neki film po svom izboru. Dosta rijetki oglasi i popapovi a filmovi u dobroj kvaliteti. Preporuka novih i starijih filmova sa prevodom.










Onlinefilmovisaprevodom.com - Nesto manja baza filmova sa prevodom ali svakako ju mozete posjetiti i pronaci koji fil za gledanje. Bez napadnih reklama.















Gledajfilm.net - Jos jedna stranica sa filmovima i vrlo jednostavna za gledanje filmova sa prevodom. Nema napadnih oglasa i filmovi su dobre kvalitete.













Ovo su samo neke web stranice na kojima se mogu gledati serije i filmovi sa prevodom bez registracije i potpuno besplatno.
Ako znate za jos neku web stranicu sa filmovima koju posjecujete svakako ju preporucite i ostavite komentar ispod sa linkom na tu stranicu pa ce mo ju uvrstiti na ovom blogu.
Nadam se da ce te uzivati gledajuci filmove besplatno sa prevodom na prikazanim web stranicama.